مقالات خواندنی هنر ملیله

دراینجا قصد داریم به صورت بسیار مختصر از مراحل ساخت ظروف  ملیله سازی که شامل شکلات خوری ، گزخوری ، شیرینی خوری ، میوه خوری ،آجیل خوری،گالش چای خوری گالش قهوه خوری،انواع سینی ،گلدان و انواع گل ها می باشد صحبت کنیم.

هنر ملیله کاری، محصول کار با طلا ، نقره و مسی است که به صورت مفتولهای باریک درآمده است و با صرف وقت و دقت فوق العاده و مهارت و هنرمندی ملیله کار ، بر مبنای شی یا محصول مورد نظر و با بهره گیری از نگاره های سنتی و طرح‌های اسلیمی به هم پیوند و ارتباط یافته اند

  • سیم کشی: معمولا ظروف مورد ساخت ملیله سازی از تعداد الگوهای مشخصی تشکیل شده است که نسبت به اندازه ظرف موردنظر تعداد الگوها متفاوت خواهد بود . سیم مسی به اندازه محیط هر کدام ازالگوهای مشخص شده چیده می شود و به تعداد الگوهای ظرف موردنظر سیم های مساوی چیده می شود و ابتدای سیم به انتهای آن لحیم می شود.
  • الگوگیری : هنرمند با توجه به شکلی که در ذهن خودش دارد یک الگو روی کاغذ می کشد و شکل موردنظر را روی چوب می چسباند و بوسیله اره مویی قطعه چوب دور الگو را می برد در این مرحله ماکت الگوی مورد نظر بدست آمده است.
  • موم ریزی : الگوی مورد نظر را روی یک ورق آهنی قرار داده و داخل آن را با موم آب شده زنبور عسل پر می کنند( چون موم حالت نرم و انعطاف پذیر دارد و امکان استفاده مجدد نیز وجود دارد)

تبصره :تولید شبکه : برای پرکردن الگوی شبکه دو سیم به قطر ۴/۰ میلی متربه هم بافته می شود و سپس پرس شده و برای استفاده مستمر در کارهای متفاوت بصورت توپی جمع آوری می شود و آماده خرد کردن به اندازه های مشخص برای پر کردن الگو می شود.

  • طراحی الگو : بوسیله یک چفت AA ( وسیله ای مثل پنس) شبکه های مورد نظر داخل چفت قرار داده می شود و بوسیله طرح هایی که هنرمند در ذهن خودش خلق می کند طراحی می شود و داخل الگو روی موم گذاشته می شود.
  • پر کردن دور طرح ها بوسیله ملیله: سیم های شبکه از قبل تولید شده را بوسیله یک چفت AA به شکل واو بوسیله قیچی خرد می شوند. ملیله های بدست آمده یک به یک بادقت دور طرح های داخل الگو گذاشته می شود.
  • لحیم کاری : الگوهای روی آهن ها داخل گیره گذاشته می شوند و به آنها حرارت داده می شود. بر اثر حرارت موم های داخل الگوها آب شده و داخل ظرف دیگری ریخته می شود و هر چقدر که موم ها آب می شود گیره بوسیله هنرمند محکم می شود تا الگوها ریخته نشوند . سپس هنرمند بوسیله سری آتش و سیم لحیم نقره با دقت هر چه تمام تر قسمت های طراحی و ملیله را به یکدیگر لحیم می کند.
  • مونتاژ کاری : الگوی مورد نظر از کارگاه لحیم کاری به کارگاه مونتاژ انتقال داده می شوند برای تولید و ساخت ظرف در کارگاه مونتاز قطعات به همدیگر لحیم می شوند و به تولید یک ظرف منجر می شود.
  • چکش کاری : ظروف ساخته شده در قسمت مونتاژکاری بوسیله سندان و چکش مربوطه (معمولا چکش ۱۰۰ یا ۲۰۰ گرمی ) هموار می شود و از شکل نامنظم به شکل منظم تغییر خواهد کرد.
  • مرحله تکمیلی ملیله سازی : ظروف انتقال داده شده از کارگاه چکش کاری به تناسب با اشکال مختلف نیازمند دسته ،پایه ،پپیچ و مهره می باشند که به قسمت های مختلف ظروف لحیم می شود.
  • آبکاری : قطعات مورد نظر در این قسمت برای آبکاری به مدت ۲ ساعت داخل وان جوهر (اسیدسولفوریک+آب) قرار داده می شودتا سولفات باقی مانده از کارگاه مونتازکاری که بر روی قطعات بوسیله آتش بوجود امده است را پاکسازی کند
  • مرحله مس : قطعه های پاکسازی شده را بوسیله قلاب و سیم داخل وان مس به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهند تا آبکاری مس تکمیل شود . در این قسمت ضرباتی که بوسیله چکش در واحد مونتاژ وارد شده است را پر می کند( مثل بتونه کاری در صافکاری ماشین )
  • مرحله نیکل : این مرحله ،مرحله تکمیلی زیر سازی است قطعات بدست امده از آبکاری مس را با آب شستشو داده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل وان نیکل قرار داده می شوداین مرحله خش گیری از ظروف انجام می شود.
  • مرحله نقره : قطعات را از وان نیکل خارج کرده و با آب شستشو داده و یک به یک بوسیله برق ده آمپر ، داخل وان نقره قرار داده می شوند.
  • لاک : ظروف بدست آمده را داخل وان لاک کرده و سپس آویزان کرده تا مرحله ریزش لاک انجام شود . سپس قطعات داخل کوره رفته و تا۱۰۰درجه سانتیگراد حرارت داده می شوند تا ظروف پس از استفاده کردن و شستشو تغییر رنگ نداشته باشند و حالت چسبندگی از بین برود.

تغییررنگ نمی دهند بخاطر لاک تضمینی

قابل شستشو می باشند.

فقط برای تزیینات استفاده نمی شوند بلکه به سبد مصرفی خانواده هابرای استفاده در میهمانی ها و پذیرایی ها استفاده می شود.

برای شستشو با آب سرد و مایع ظرف شویی انجام می شود.

مواداسیدی به آن ریخته نشود.

در صورت ریختن چایی فورا شسته شود.